SAIGON FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 366 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saigon Food. Meer weten? Ontdek meer

30 dec 2023 om 21:40 Het eten was weer top. Ik was vergeten dat jullie laat opengaan. Daarom moest ik lang wachten. Bedankt voor de beste wensen. Ook voor jullie een fijne jaarwisseling en een gelukkig Nieuwjaar.
29 dec 2023 om 18:41 Had nasi besteld . Hoe bestaat het wiite gekookte rijst gekookte kip en wat cocktail garnalen met wat doppertjes door elkaar geroerd Al met al smakeloos Zeker een Holandse kok daar.
23 dec 2023 om 20:27 Bestelling kwam exact om de afgesproken tijd. Briefje erbij met fijne feestdagen toegewenst. Erg attent!
28 okt 2023 om 21:55 Wij zijn altijd tevreden geweest over de smaak.
13 okt 2023 om 23:39 Kwaliteit van het eten is helaas de laatste tijd wat minder geworden. Pho had voorheen veel meer groenten en vlees. De vega nasi had totaal geen smaak en was erg droog. Heel jammer!
24 sep 2023 om 9:05 Hele aardige mensen! Lekker eten!! Ik kom zeker weer terug!
16 sep 2023 om 10:01 Het was heerlijk eten.
11 sep 2023 om 19:42 Er zat een stukje oranje plastic in me eten, en kwa porties vond beetje weinig. Kwa smaak was het wel lekker